Kalender

Hieronder kan je de kalender terugvinden met alle activiteiten van het eerste semester. Deze activiteiten vinden elke zaterdagavond plaats. 

Alle activiteiten tot de doop zijn ontmoetingsactiviteiten en hierbij is iedereen welkom die graag lid zou worden van deze studentenvereniging. Na de doop zullen enkel leden toegelaten worden op de activiteiten. 

03/09: Beveren Kermis

Dit academiejaar zetten we het jaar in met Beveren Kermis!! Dit is een ware traditie binnen Beveren-Leie en Thraso is hier ook elk jaar aanwezig met hun eigen stand. Kom zeker langs dit jaar op in onze eigen cocktailbar en proef de beste cocktails van Beveren-Leie!! 

10/09: Petanque toernooi

Petanque, pintjes… en vooral heel wat fun! Dat is wat het jaarlijks petanque toernooi van de Handbal in Desselgem te bieden heeft!! En na dit grote toernooi gaan we dan ook nog op pad naar de Casa El Vid voor een goede afterparty. Tot dan! 

17/10: Drank spelletjesavond

In ons eigen clublokaal organiseren we ook dit jaar een drankspelletjesavond! Dit is een avond waar allerlei drankspelletjes worden gespeeld. Enkele drankspelletjes zijn ook gelinkt aan onze club zoals onze eigen versie van Monopoly! Gezelligheid gerangeerd op deze avond!! 

24/09: Bowling & Zomerbar

Bowlen doet iedereen graag en het is ook de perfecte activiteit om elkaar wat beter te leren kennen! Dit doen we in het sportcentrum van Deerlijk. En als bowlen nog niet genoeg is zakken we hierna nog af naar de Hippodroom Summerbar om daar ook nog gezellig iets te gaan drinken! 

01/10: Fluctuation

Onze vrienden van de Gavergild in Waregem organiseren iedereen jaar een spetterend feestje dat de naam Fluctuation krijgt. Thraso is hier ook altijd voltallig aanwezig om dit feestje legendarisch te maken! Op voorhand zal er ook met de club een pré-party georganiseerd worden in ons clublokaal. Afkomen is dus de boodschap! 

08/10: Jeneverwandeling

Tijdens de COVID-periode werd deze activiteit voor de eerste maal georganiseerd en hier bleek dit direct een schot in de roos! Daarom hebben we ook beslist om deze topactiviteit opnieuw door te laten gaan! Zonder alle extra regeltjes. 
Het zal ongetwijfeld een zware avond worden die onvergetelijk zal zijn! 

15/10: Ontmoetingscantus

De ontmoetingscantus is de eerste cantus van dit academiejaar. Hier kunnen de nieuwe feuten voor het eerst kennis maken met een cantus. Ze kunnen hier allerlei zaken leren en ook eens zien hoe een cantus nu echt in elkaar zit! 
Dit jaar is het thema van deze ontmoetingscantus Octoberfest! Haal dus alvast de Lederhosen en Dirndl naar boven! 

22/10: Nachtdropping

Samen met vrienden de weg terugvinden naar ons eigen clublokaal, wat is er beter om heel wat nieuwe mensen te leren kennen! Vanop een geheime locatie zullen kleinere groepjes gedropt worden en aan de hand van opdrachten zullen zij de weg naar het Zwemb@ terugvinden! 

29/10: Doop & doopcantus

Na alle ontmoetingsactiviteiten is het tijd voor de Doop!! Een hoogtepunt in het jaar voor elk lid van Thraso, want hier worden de nieuwe leden gedoopt van Feut tot Schacht! Met heel wat Thraso tradities tijdens deze doop wordt dit zeker en vast een onvergetelijk moment voor elk nieuw lid! 

05/11: Galabal Moeder Deerlijkse

Ons eerste galabal dit jaar is het galabal van Moeder Deerlijkse! Hier is Thraso ook elk jaar represent voor een topfeestje samen met de vrienden van Den Deerlijksen!! Ook voor dit feestje zal Thraso een pré organiseren in ons clublokaal! 

12/11: Sportactiviteit - Lacrosse

Een studentenvereniging is niet enkel drinken en feesten. In Thraso wordt er ook vaak aan sport gedaan. Zo gaan we elke week lopen in Waregem, maar we maken ook graag tijd voor een uitzonderlijke sportactiviteit! 

Deze keer gaan we met de club Lacrosse spelen. Lacrosse zelf is een echte teamsport (en wat is nu beter voor een vereniging dan dat). Het is een teamsport die wordt gespeeld met 6 tot 10 spelers. Elke speler draagt een eigen crosse (stick) met aan het uiteinde een netje, waarin hij/zij de bal houdt. De bedoeling van het spel is om met behulp van de stick in het doel van de tegenstander te schieten, waarbij 1 doelpunt, 1 scorepunt oplevert. 

19/11: Streekbieren avond

Het volgende hoogtepunt in Thraso is de jaarlijkse streekbieren avond. Hier presenteren wij enkele unieke biertjes die gelinkt zijn aan de streek. Kom dus zeker eens langs en breng ook vrienden en familie mee om samen te genieten van deze streekbieren. Dit alles gebeurt ook in een gezellig kader met muziek en een tombola!  

Locatie: Jeugdhuis Het Zwemb@ (Schoolstraat 4, 8791 Beveren-Leie)

Meer informatie kan teruggevonden worden op ons facebook evenement: https://www.facebook.com/events/642025854253475

26:11: Lustrum Galabal Vader Rouge

Het tweede galabal van dit semester dat we zullen gaan bezoeken is het Lustrum Galabal van studentenvereniging Vader Rouge in Kortrijk. Dit beloofd ongetwijfeld een zalige avond te worden waar we samen met de vrienden van Vader Rouge kunnen genieten van een topavond! Ook voor dit bal zal er een pré georganiseerd worden in ons clublokaal. 

03/12: Zatte Klakke avond

Een caféavondje met de zatte klakke, wat heb je nog meer nodig?? 

10/12: Beverse Kerstmarkt

Het is weer even weggeweest met de coronacrisis, maar op 10 december is de Beverse Kerstmarkt helemaal terug!! Thraso zal hier ook aanwezig op zijn met een zeer gezellige stand!! 

Er zullen heel wat zaken aangeboden worden zoals Jägermeister, Jenever, Thrasoburgers en nog heel wat meer!! Afkomen is dus zeker en vast de boodschap!! 

17/12: Kerstcantus

De Kerstman is in het land en passeert ook in Thraso. Ik hoor je al denken, de kerstman in een studentenvereniging!? Dat kan niet! Maar niets is minder waar! De kerstman komt samen met ons mee cantussen!! Krijg jij cadeautjes van de kerstman of beland je toch op de strafjesbank? Kom het ontdekken op de Kerstcantus!! 

Ook zullen de overgebleven feutjes hier nog de kans krijgen om nagedoopt te worden. 

Semester 2 - 2023

De kalender van het tweede semester is ook al gekend, maar deze houden we nog even geheim voor iedereen. 
Het zal opnieuw een zalig semester worden met Thraso.